Olen nyt käynyt koulua täällä englannissa kuukauden. Jotkut opettajat ovat kivoja, koska he ovat ystävällisiä. Jotkut opettajat eivät ole niin hyviä, tai sitten vaan en oikein pidä niistä aineista. Hyviä ovat liikunnan ope ja musiikin ope.

Meillä on luokassamme pöydät. Istumme neljän oppilaan pöydissä. Normaalisessa koulupäivässä on matikkaa, äidinkieltä ja kahta muuta ainetta. Ruokatunnit vietämme luokassa. En ole vieläkään maistanut kouluruokaa. Tänään tein koulussa ensimmäisen kokeen, jonka sain Jokelan koulusta. Opettaja lähetti sen sähköpostilla minun kouluuni. Tein matikan kokeen myös englannissa. Se oli aika erillainen kuin suomen koe.

koe%20pieni.jpg

Pelaamme välitunnilla jalkapalloa. Olemme liikuntatunnilla kuntopiiriä tai tanssimme. Saamme joka viikko uusia sanoja harjoiteltavaksi tavauskoetta varten. Tavauskokeissa kirjoitamme sanoja, mitä opettaja sanoo. Ääneen luku on helppoa. Englantini parantunut aika paljon. Ymmärrän enemmän kuin aluksi tunneilla. Vaikeinta koulussa on ehkä matikka ja helpointa liikunta. Minulla on jo monia kavereita.

WP_20160130_16_18_36_Pro.jpg

Illalla pelaan tietokoneella ja olen ulkona. Ulkona pelaamme jalkapalloa. Käyn myös silittelemässä naapurin kissoja. Ne ovat mustia ja pitkäkarvaisia. Perjantaisin meillä on karkkipäivä. Odotan vieraita suomesta, koska haluan saada Kettukarkkeja. 

T. Eino